ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ

Ζωγράφος - Σκιτσογράφος - Εικονογράφος

Ο Σπύρος Ορνεράκης είναι περισσότερος γνωστός ως πολιτικός γελοιογράφος, από τη συνεργασία του με όλες σχεδόν τις πολιτικές εφημερίδες μεγάλης κυκλοφορίας. Έχει λάβει μέρος σε πολλές εκθέσεις και έχει πολλές διακρίσεις.

 

Σκιτσογράφος

Ο Ηλίας Ταμπακέας γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Έζησε επίσης και σπούδασε στη Βρετανία και λίγο στις ΗΠΑ. Τα σκίτσα, κόμικς, εικονογραφήσεις του κλπ έχουν εμφανιστεί σε διάφορα περιοδικά και εφημερίδες όπως η Βαβέλ, το Ντέφι, οι 4 Τροχοί και στην Ελευθεροτυπία από το 2000 μέχρι το 2014.

Εικονογράφος-Σκιτσογράφος

Ο Αντώνης Γαλάτης μεγάλωσε και ζει στην Αθήνα, με 15 χρόνια πείρας, εργάζεται σαν εικονογράφος - σκιτσογράφος σε διάφορα επίπεδα. Έχει αποφοιτήσει από την Σχολή Εφαρμοσμένων τεχνών Ορνεράκης το 1999 και εργάζεται σαν καθηγητής σκίτσου σε αυτήν από το 2006 έως και σήμερα.

Έχει, επίσης, συνεργαστεί με διαφημιστικές εταιρείες, έντυπα και τηλεοπτικούς σταθμούς.

Σκιτσογράφος

O Γιώργος Παπαδάκης γεννήθηκε τον Φεβρουάριο του 1473 μέσα σε ένα λάχανο στην γραφική Τρανσυλβανία, λίγα μόλις μέτρα από το κουνουπίδι που γέννησε τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη. Από τότε ασχολείται συστηματικά με την εκπλήρωση του σχεδίου του για παγκόσμια κυριαρχία και καταπολέμηση της κακοσμίας των ποδιών, κοινώς ποδαρίλα

Comic Artist

Ο Γιάννης Ρουμπούλιας (Rubus) που γεννήθηκε στη μυθική Αθήνα το 1982, τη μέρα εργάζεται σαν πράος σκιτσογράφος, αλλά το βράδυ είναι διαβόητος κυνηγός τεράτων και μέγας ξιφομάχος. Από το 2005 , όταν δε σώζει τον κόσμο, δουλεύει επαγγελματικά πάνω στα κόμικς και την εικονογράφηση.

Comic Artist

Ο Μάνος Λαγουβάρδος γεννήθηκε το 1981 στην Αθήνα και έχει αποφοιτήσει από την σχολή Αρχιτεκτόνων Μηχανικών του ΕΜΠ, πάντα όμως τον ενδιέφερε η εικονογράφηση και η δημιουργία κόμικς.

Το 2001 έλαβε μέρος στον πανελλήνιο διαγωνισμό κόμικς του περιοδικού «9» της Ελευθεροτυπίας, όπου τιμήθηκε με τον 1ο Έπαινο.

Ζωγράφος - Εικονογράφος

Ο Γιώργος Παναγιωταράς γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Πετρούπολη το 1980. Το 2004 ήρθε στην σχολή του κ. Ορνεράκη, αποφοιτώντας το 2007. Το 2009 εισήλθε στην σχολή Εικαστικών και Εφαρμοσμένων Τεχνών του πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, αποφοιτώντας κι από κει το 2014 από το εργαστήριο του κ. Καστρίτση.

 

Εικαστικός Multimedia

Γεννήθηκα, μεγάλωσα και ζω στην Αθήνα.

Από μικρή ήθελα να γίνω αρχιτέκτονας. Σπούδασα κατά λάθος τεχνολογία Γραφικών Τεχνών - η οποία τελικά αποδείχθηκε ενδιαφέρουσα τέχνη - στο Τ.Ε.Ι. Αθήνας. Παράλληλα ανέπτυξα τις φωτογραφικές μου ικανότητες, φωτογραφίζοντας τα πάντα και χρησιμοποιώντας πολλά χιλιόμετρα φιλμ.

ΝΤΙΝΟΣ ΞΥΓΚΑΣ

Εικονογράφος-Σκιτσογράφος

Ντίνος Ξύγκας αποφοίτησε το 2001 από το τμήμα Πληροφορικής, Τηλεπικοινωνιών και Δικτύων του ΙΕΚ Σάμου και στην συνέχεια το 2007 από το Κέντρο Εφαρμοσμένων Τεχνών Ορνεράκης. Από τότε εργάζεται ως εικονογράφος και καθηγητής.

ΑΝΝΑ ΖΙΟΥΛΗ

Ζωγράφος

Η Άννα Ζιούλη γεννήθηκε στο Μαρούσι το 1986.
Από μικρή ζωγράφιζε με πάθος και οι ανησυχίες της την οδήγησαν στην σχολή Ορνεράκη το 2004 εκεί φοίτησε και τα όνειρα της πραγματοποιήθηκαν.  Έμαθε να αποτυπώνει τις ομορφιές του κόσμου και να απεικονίζει καθετί που της κέντριζε το ενδιαφέρον. 

ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΥ

Κομίστρια- Eικονογράφος

Η Δήμητρα Αδαμοπούλου γεννήθηκε και ζει στην Αθήνα όπου και τα τελευταία 10 χρόνια ασχολείται με τη ζωγραφική και την εικονογράφηση και τα κόμικς. 'Εχει εικονογραφήσει και έχει κάνει εικονογραφήσεις και σκίτσα για περιοδικά και εξώφυλλα βιβλίων.

Σκηνοθέτης

O Χάρης Γιουλάτος γεννήθηκε το 1987 στην Αθήνα.

Είναι Πτυχιούχος ‘Certificate’ του τμήματος ‘Film & Television Studies’ στο New York College, καθώς και Πτυχιούχος ‘Bachelor Of Arts’ του τμήματος ‘Film Studies’ στο University Of Greenwich, ενώ έχει σκηνοθετήσει ήδη έντεκα ταινίες μικρού μήκους ενώ κάποιες από αυτές έχουν προβληθεί σε φεστιβάλ του εξωτερικού και του εσωτερικού.

ΕΙΡΗΝΗ ΓΚΟΝΟΥ

Καλλιγράφος

Η Ειρήνη Γκόνου Γεννήθηκε στην Αθήνα, σπούδασε στην École Natιοnale Superieure des Beaux-Arts και στην École Nationale Superieure des Arts Décoratifs στο Παρίσι και παλαιογραφία στο ΙΠΑΜΙΕΤ στην Αθήνα.

Έχει πραγματοποιήσει τριάντα ατομικές εκθέσεις σε Ελλάδα, Γαλλία, Ηνωμένο Βασίλειο, ΗΠΑ, Βέλγιο, Γερμανία, Νορβηγία, Αίγυπτο και Κύπρο και έχει λάβει μέρος σε πολλές συναντήσεις τέχνης στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

 

Concept Artist - Εικονογράφος

Ο Χαρίδημος Μπιτσακάκης γεννήθηκε το 1986 στο Χολαργό Αττικής.To 2005 περνάει στην Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών της Αθήνας. Παράλληλα με τις σπουδές του ασχολήθηκε και επαγγελματικά με την ζωγραφική και τις ψηφιακές τέχνες σε διάφορα projects όπως θεατρικές παραστάσεις, music shows, video clips, βιβλία, κόμικς, ηλεκτρονικά και επιτραπέζια παιχνίδια, επωμίζοντας την εικονογράφηση, τα animation, και γενικότερα το εικαστικό κομμάτι του εκάστοτε project.

Εικονογράφος

Η Βίλλυ Καραμπατζιά γεννήθηκε στην Αθήνα και σπούδασε σκίτσο στη Σχολή Ορνεράκη.

Ασχολείται επαγγελματικά με την εικονογράφηση παιδικού βιβλίου από το 2008.

Συνεργάζεται με εκδοτικούς οίκους στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

In-house Illustrator

Η Αγγελική έχει μια σπάνια πάθηση που την αναγκάζει να γράφει για τον εαυτό της σε γ' πρόσωπο, παρόλα αυτά είναι ακίνδυνη.

Σπούδασε 3D Κινούμενο Σχέδιο στην Αγγλία στο πανεπιστήμιο του Portsmouth

Please reload