top of page
Search
  • Writer's picturelykourgos

Κάλεσμα Εθελοντών από το 1ο Φεστιβάλ Εφαρμοσμένων Τεχνών, Προθεσμία: 3 Σεπτεμβρίου 2016


Το 1ο Φεστιβάλ Εφαρμοσμένων Τεχνών θα γίνει για πρώτη φορά στην Αθήνα, στις εγκαταστάσεις του Κέντρου Ορνεράκη, στις 23-25 Σεπτεμβρίου και σε προσκαλεί να γίνει μέλος της ομάδας του.

Συμβάλλοντας σε όλους τους τομείς, από το στήσιμο των εκθέσεων μέχρι τους χώρους υποδοχής και την ξενάγηση των επισκεπτών, η βοήθεια των εθελοντών είναι πολύτιμη και αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι κάθε επιτυχημένης διοργάνωσης.

Αν είσαι άνω των 18 ετών και θέλεις να γίνεις μέρος του 1ου Φεστιβάλ Εφαρμοσμένων Τεχνών, στείλε μας ένα μικρό βιογραφικό σου στο appliedartsfestival@gmail.com, αναφέροντας τους λόγους που θέλεις να συμμετέχεις και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σου.

Τελευταία ημερομηνία υποβολής συμμετοχής στις 3 Σεπτεμβρίου 2016.

Ανακοίνωση ονομάτων συμμετοχής στις 5 Σεπτεμβρίου 2016.

Όλοι οι εθελοντές που θα κληθούν να λάβουν μέρος στη διοργάνωση θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά όλους τους συντελεστές και να συνεργαστούν μαζί τους.

Με τη λήξη της διοργάνωσης θα γίνει κλήρωση και ένας τυχερός θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει ένα δωρεάν σεμινάριο της επιλογής του στο Κέντρο Εφαρμοσμένων Τεχνών Ορνεράκης, ενώ όλοι όσοι θα συμμετέχουν εθελοντικά θα μπορούν να παρακολουθήσουν τα σεμινάρια του Κέντρου με έκπτωση 20%.

Όλοι οι εθελοντές θα λάβουν βεβαίωση συμμετοχής.

Applied Arts Festival: www.appliedartsfestival.com

Κέντρο Εφαρμοσμένων Τεχνών Ορνεράκης: www.ornerakis.com

6 views0 comments
bottom of page