top of page
Search
  • Writer's picturelykourgos

Ανακοίνωση των Νικητών του Διαγωνισμού Comics με θέμα “ΗΡΩΕΣ”-Υποτροφίες για το Ακαδημαικό Έτος 2016


Την Παρασκευή 15 Απριλίου 2016, πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του φεστιβάλ Comicdom Con Athens 2016, στην αίθουσα “Αuditorium” του Γαλλικού Ινστιτούτου Ελλάδος, η ανακοίνωση των νικητών του διαγωνισμού Comics με θέμα “Ηρωες”.

Το παρόν έδωσαν εκπρόσωποι του Κέντρου Εφαρμοσμένων Τεχνών Ορνεράκης, καθώς και λάτρεις των Comics.Η παρουσίαση της απονομής έγινε από την υπεύθυνη σπουδών Ελένη Ορνεράκη.

Η κριτική επιτροπή (Σπύρος Ορνεράκης, Γιάννης Ρουμπούλιας, Μάνος Λαγουβάρδος, Μιχάλης Διαλυνάς), ανέδειξε τους τρείς νικητές που θα λάβουν ως βραβεία υποτροφίες στο τμήμα Comics & Illustration, το ακαδημαικό έτος 2016-2017.

1ος Νικητής- Υποτροφία Τριετούς φοίτησης: Παναγιωτοπούλου Ντορίνα

2oς Νικητής-Υποτροφία στο Ά Έτος φοίτησης: Μπαγγέας Αθανάσιος

3ος Νικητής-Υποτροφία 50% στο Ά Έτος φοίτησης: Τσελεπατιώτης Κώστας

Οι 3 πρώτοι νικητές θα έχουν τη χαρά να δουν το έργο τους να κυκλοφορεί σε συλλεκτική έκδοση από τις εκδόσεις Jemma Press

Απονεμήθηκαν επίσης 7 έπαινοι, όπου μαζί με τους τρεις πρώτους νικητές θα εκθέσουν τα έργα τους στην καθιερωμένη έκθεση της σχολής τον Σεπτέμβριο 2016.

1ος Έπαινος: Πιερρακέας Ηλίας

2oς Έπαινος: Καρούλη Άλκηστις

3oς Έπαινος: Γκρίτζιος Πναγιώτης

4ος Έπαινος: Κοφινάς Κωνσταντίνος

5oς Έπαινος: Σοφία Εύλο

6oς Έπαινος: Iωσήφ Φαντέλ

7ος Έπαινος: Μητσοπούλου Πηνελόπη

Το Κέντρο Εφαρμοσμένων Τεχνών Ορνεράκης ευχαριστεί όλους όσους έλαβαν μέρος στο διαγωνισμό, την κριτική επιτροπής, τις εκδόσεις jemma press, καθώς και την οργάνωση του φεστιβάλ Comicdom Con Athens.

11 views0 comments
bottom of page